söndag 18 september 2011

Hundraårskalas

.
Nils-Bertil och jag har förstås tänkt att gå på höstmötet - men glömde att anmäla oss samtidigt som vi beställde jordförbättringsmedel...

Hoppas att inte ni är lika tankspridda! Fast det går förstås lika bra att använda ett annat inbetalningskort.

Förhoppningsvis blir det många som anmäler sig till höstmötet! Programmet är tänkt att passa de allra flesta, med musikunderhållning, mat och kaffe, föredrag om trädgårdsdesign, prisutdelning 3 x 3 för fototävlingen, lite gamla foton och dokument att titta närmare på, presentation av rykande nytryckt historik över föreningens långa tillvaro, med mera.

För dem som vill kommer bilder från Göteborgsresan att rulla i aulan under kvällen, och några "antika" gamla filmer från våra resor kommer även att finnas att kika på via en laptop, för den som är intresserad av dem. Från 1980 och 1981, och från 2003 och från Alf Karlssons trädgård. De tidigaste helt utan ljud, de senare något modernare.

Samtliga bilder från fototävlingen kommer att vara uppsatta - många fina och roliga foton! Och någon liten överraskning blir det nog också...

Så välkommen att ta med din "respektive", eller i egen hög person, och kom och fira vår sekelgamla förening!

Pris (subventionerat): 150:-/pers, inbetalas till plusgiro 46 72 26-7.

Restaurangen på Munktellmuseet behöver få en uppfattning om antalet deltagare senast måndag den 26 sept - så därför vill vi gärna att anmälningarna skickas senast fredag den 23/9 (det tar ju några dagar på postgirot). Givetvis går det att avbeställa vid sjukdom eller så. (Och att lägga till några strögäster i efterhand.)

Hoppas att du vill vara med!

/  eoInbjudan - fast den du fått per brev är förstås mycket lättare att läsa!
.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar