onsdag 21 september 2011

Blommande cykelkorg

.
Torsdagen den 22 september genomförs åter jippot "I stan utan min bil". Bl a anordnas det en tävling om snyggaste plantering i en cykelkorg! (På cykeln...) Man kommer till baksidan av 21:an mellan 10.00 och 12.00, och får sedan hämta sitt fordon igen mellan 18.00 och 19.00. Det kommer att finnas personal där som vakar över cyklarna hela tiden. Alla som deltar får ett sadelskydd, och vinnaren - utsedd av besökarna - får ett presentkort på 5.000:- i en cykelaffär.

Det tyckte jag lät roligt, så jag satte ihop ett arrangemang med några krukor som stod på lut och några höstastrar och lite annat. Tyvärr tyckte inte den röda mangolden om att bli uppgrävd och planterad i kruka, utan den knäar redan, och kommer nog att vara alldeles slokig imorgon. Så jag får nog nöja mig med att ta några kort på planteringen... Tanken var i alla fall god!

Kanske någon av er har lust att vara med? Visst låter det ganska kul!  Ingen föranmälan krävs heller.

Sista dagen att beställa jordförbättringsmedel är måndag den 26 september. Adressen på inbetalningskortet är den som gäller för leverans. Eller meddela en annan leveransadress förstås.

Du kommer väl på höstmötet? Vi behöver få in anmälningarna senast måndag, för att kunna förbereda restaurangen på hur många det blir. Källåspojkarna har gjort iordning ett program bara för oss, "En tidsresa till musik". För dem som vill återuppleva den grevliga Göteborgsresan så kommer det att rulla ett bildspel från resan i aulan mellan mat och kaffe. Kom gärma med förslag om kurser vi kan ta upp. En jubileumsgåva kommer ävan att delas ut till alla medlemsnummer... Vi hoppas att ni ska trivas!

/ eo


Fina bara idag - mångolden håller på att vissna...


Men det var roligt så länge det varade!

.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar