tisdag 3 maj 2011

Sköna maj välkommen till vår bygd igen!

.
Valborgsmässoafton blev - som för det mesta - riktigt kall och urrig. Men då har man ju verkligen glädje av en brasa! I Ekbacken i Skogstorp gick det repris på brasan t o m - för någon som inte kunde hålla fingrarna i styr hade tuttat på den ursprungliga rishögen redan i början av veckan. Många vänliga själar såg emellertid till att det kom nytt brännbart till festplatsen, så högen blev stor och imponerande ändå. Och fyrverkeriet gick inte heller av för hackor!

Maj har ju varit lite snål på värme hittills; en god vän hade en låda tagetes i bagageutrymmet på bilen härom natten, och de frös. Än så länge är det tydligen säkrast att bära ut och in, eller åtminstone täcka över ordentligt på nätterna.

Den som vill får gärna börja skicka in bilder redan nu till vår fototävling - men det går förstås bra att vänta till i augusti också, så att man är säker på att man har valt rätt bilder... Äldre bilder är också välkomna för övrigt, och även svartvita. Har du glömt vilka klasser man kan tävla i? De är: Vackra blommor, Trädgårdsdjur, Människor i trädgården. Max två foton i varje klass per person.

Hoppas att många har lust att dela med sig av sina trädgårdsbilder!

/  eo

Den fina brasan - som både lyste och värmde


Välkommen, sköna maj!


En del är mera intresserade av fotografen än av fotograferande...

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar