tisdag 5 november 2013

Höstmöte


Dags att träffas!


Dags för höstmöte. Hörde från släkten i Luleå att där hade de fått 1 dm snö idag… Men här är det i alla fall fortfarande höst. Peppar, peppar!

På fredag, den 8 november kl 19.00, är det alltså dags att träffa Lennart Fredriksson som driver Botanicus plantskola i Östergötland. De som var med på sommarresan träffade ju honom där också. Han kommer att ha med sig plantor, både till försäljning och som vinster. Kaffe, som ingår i medlemsavgiften, lotteri och lite bilder från sommarresan står ju också på programmet.  Möjlighet kommer även att finnas att anmäla sig till julblomsterpyssel på Decoflor.

För medlemmar som ännu inte fått sin Jubileumsbok om föreningens 100-årsjubileum, kommer även några sådana att finns med.

Som vanligt ses vi i IOGTs charmiga hus på Lilla Gatan 7 i Torshälla. Man kan ju inte åka den vanliga bron, eftersom den är under reparation, utan får svänga till vänster genast när man åkt över kanalen vid infarten till Torshälla och sedan blir det ju höger när man kommer fram till den gamla bebyggelsen från det hållet. (Detta förstås om man kommer från Eskilstuna-hållet…) Det har varit lite vägarbete även på Lilla Gatan, men det har gått att komma fram om man åkt från torget vid kyrkan.

Varmt välkomna! /  eo

Än räcker det till många äppelkakor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar