fredag 15 juni 2012

Nu finns plats över i bussen till Dalarna!

.
Sommaren har fått några av våra anmälda resenärer på fall - en skadad fot, en svårt getingstucken, en sommarsjuk, en ont i nacken... Och det finns därför istället nu några platser över i bussarna, om någon vill hoppa med på kort varsel!

Vi startar alltså från Tunatrafiks garage i Vilsta kl 06.45 och hämtar sedan upp övriga resenärer vid Teatern kl 07.00.

Resan kostar 500:- och då ingår förutom buss och inträden även guidningar på Jussi Björling-museet och i Bästa Trädgård, lunch på Buskåkers Gästgiveri vid Stora Tuna kyrka (kyckling med rosmarin-sås och färsk potatis, salladsbuffé och kaffe). Även kaffe med pelar-gonkaka i Bästa ingår. Vi kommer även att besöka konstnärinnan Margareta Nash's trädgård och som avslutning hälsar vi på hos Inez Arnesson i Bäck. Även hon har växter att sälja.

Det har varit ett stort intresse för den här resan - så det är kanske någon mer som skulle vilja följa med? Kanske någon vän eller granne? (Det första fikat har var och en med sig, och det kommer vi att inta i parken mitt emot Björling-museet.)

För anmälan - ring eller maila Nils-Bertil Olofsson (016-51 80 35 eller 070-920 48 55, em.olofsson@ebox.tninet.se) under dagen - eller kvällen - så går det i så fall bra att betala direkt i bussen.

Välkomna imorgon alla resenärer!

/  eo.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar