fredag 26 juni 2015

Helenas Trädgård


En sån inspirerande trädgård vi fick besöka i onsdags! Redan vid gatan möttes man av fantastiska rosbuskar i rosa, vitt och gult. Ett härligt kluckande vattenfall slutade i en damm med fiskar – bland annat fanns det mörtar där!

Ingången till huset inramas av vackra arrangemang med bl a återvunna grejor i rostigt järn. Taklökar var också dekorativt planterade i diverse kärl av rostjärn och plåt på olika håll. Lite varstans hittade man smakfulla överraskningar. Det fanns en hylla som var rena stillebenet! Den grånade sittgruppen med en krusig blå pensé i glaslåda var bara så läcker!

I ett sådant paradis finns det förstås en orm… Tack och lov var den av plast, men nog så naturtrogen – och den låg där främst för att hålla skatorna borta från altanen.

Många trevliga sittgrupper fanns det att låna för det medhavda fikat – så där blev ganska många av oss sedan sittande rätt länge…

Varmt tack för att vi fick komma på besök!/   eo 

( Bilden blir lite större om du klickar i fotot! )

Rosridå mot gatan


Gula buskrosor


Rosa buskroskvist


Vita rosorna


Vid entrén


Aurikelhylla med många sorter


Ljuvlig dubbel aurikel


Det fanns många sorters aklejor


Så himla snyggt!!


Jan och Nils-Bertil samspråkar


Utanför växthuset


Ljust rosa akleja


Spännande arrangemang med nästan bara gröna blad


Tänk att gräs i en rostig hink kan bli så snyggt!


En gammal radio hade fått bli pricken över I här


Jag tog ett stort kliv....


Gräs och blomster och gamla ting klär varann


Den här ödlan var nästan min favorit!


.
1 kommentar:

  1. How to get to MGM National Harbor in Maryland via a
    Directions 정읍 출장마사지 to MGM National Harbor (MGM) with public 오산 출장샵 transportation. 수원 출장안마 The following transit lines have routes that pass near MGM National Check In: 3:00 pmRoom Windows: Windows Do OpenCheck Out: 12:00 amRoom Windows: Windows 서울특별 출장샵 Do Open Rating: 4.3 · ‎1,742 reviews · 경기도 출장마사지 ‎Price range: Cost:

    SvaraRadera