onsdag 9 mars 2011

Vår på väg

.
Bokstavligen ser man nu vår på vägen. Igår hittade jag en liten glad porlande rännil på en gata på Norr! Och efter Sundbyvägen såg jag de första snödropparna för säsongen! I knopp än så länge, men med löfte om blommor, så fort solen gjort sitt.

På väg är nu även kallelsen till årsmötet med ett fullmatat jubileums-årsprogram och info om diverse utflykter och resor. Nytt för året är besök i medlemsträdgårdar - det ska bli roligt! Födelsedagstårta blir det förstås på årsmötet och i höst kommer vi att fira med något matigare. Då blir det även musik och lite annat firande, förutom sedvanligt höstmöte förstås. För att inte behöva stressa med firandet kommer det att äga rum en lördag eftermiddag. Inbjudningsbrev med all information kommer i slutet av sommaren. Reservera gärna den 8/10 redan nu i din kalender!

Under året blir det även fototävling, kurs i blomsterpyssel, en historik över föreningens 100-åriga tillvaro är på gång och föreningen planerar att skänka ett träd till en av stadens parker - allt för att fira våra 100 år. Mera om det senare kommer så småningom på Föreningsnytt.

Var med på allting - om du vill! Eller plocka ut dina russin ur kakan...

/  eo

Smältvattnet strömmar i små rännilar


Det kluckar i gatubrunnen bredvid


Snödroppar!
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar