onsdag 26 maj 2010

Inneboende


Antagligen har vi en liten gäst inneboende i trädgården, kanske under verandan. Han/hon låg och solade i rabatten häromdagen, sov gott i gasset, vaknade sedan, kliade sig och tassade sedan hem igen - in under terrassen.

Jag tycker egentligen inte att han sköter sitt jobb så bra - igelkottar ska ju äta sniglar - men det märks sannerligen inte på tillgången! Fast den lilla kotten är i alla fall en välkommen gäst!

För den som har tänkt sig följa med på dagsresan till Linköping med omnejd den 19 juni så börjar det vara hög tid att anmäla sig. Innan vi vet ordet av så är det sommarlov i skolorna!

Närmare ändå i tid är ju föreningens plantbyte på lördag, på Duvtorpsvägen 19. Kanske har du växter som börjar vara alltför skrymmande och behöver delas, eller sådana som själva har sått sig på nya platser. Då finns chansen här att byta till sig nya. Även om du inte har egna plantor med dig så är du ju välkommen, för en liten slant får du då köpa växter istället. Ev inkomster går till föreningens annons i så fall. Vi startar kl 10.00 och håller på till 12.00. Den som har växter med sig för förstås gärna komma lite tidigare, så att vi hinner ställa upp plantorna på borden.

/  eo

Mest ser det ut som barrhög som ligger där

Han sover gott på mage, med baktassarna utsträckta

Tydligen kliar det mellan taggarna

Nej, nu går jag nog in i skuggan igen!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar