fredag 26 mars 2010

Tack för senast!


Det var många medlemmar som hade mött upp till årsmötet, för året i nya lokaler. Styrelsen fick godkänt av både revisorer och årsmötets deltagare, och sedan gällde det valen.

Evald Larsson, som varit kassör i över 25 år och sedan enbart ledamot, vill nu vara medlem blott och bart - och det är väl honom väl unt! I stället för honom går nu Martti Bohlin upp som ordinarie ledamot (tidigare suppleant) och Susanne Eriksson efterträder honom som suppleant. Ingalill Blixt (suppleant) efterträdes av Karin Larsson - som driver den nya blomsteraffären vid Rådhustorget. I övrigt skedde omval på samtliga poster.

Efter kaffet fick vi en intressant inblick i det vackra men fattiga Nepal (fast det finns många rika där också...) genom Mia Larsson-Forsell, som jobbat för Röda Korset där. Den som ville kunde även skaffa sig hantverk därifrån - bl a i form av rara små harar i trä.

Som vanligt avslutades mötet med lotteri med trädgårdsanknutna vinster, t ex spännande fröer, många böcker och lite plantor. Det är konstigt - i det fallet verkar det alltid som om några har matjord även i fickorna, och plockar vinst på vinst... Fast lite är det nog förknippat med hur många lotter man köpt! Grattis alla vinnare! (Inkl min äkta hälft...)

Nästa programpunkt för Trädgårdsföreningen är buss till Älvsjö-mässan lördagen den 10 april. Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig för den som vill åka med, trots att anmälningstiden egentligen gått ut - vi har platser kvar i bussen.

Hoppas nu att en massa snö har smält undan till nästa veckoslut - så att vi kan hitta några egna små vårblommor i trädgårdarna till påsk!

/ eo


Uppdukat lotteribord


I styrelsens jobb ingår även kaffekokning

Den som väntar på något gott... Kö till kaffet!

Mia Larsson-Forsell med make, som var teknisk support

Två små påskharar, som även var till salu


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar